Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 10

Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 11
Laihdutuslääkkeet ilman reseptiä
Laihdutuspillerit
Laihdutuspilleri joka toimii
Laihdutusvalmisteet
Tuotteet ja juomat
Laihdutusvinkkejä
Nopeat vinkit laihduttamiseen

Laihdutuslääkkeet ilman reseptiä

Suomessa reseptittömiä laihdutuslääkkeitä on hyvin vähän. Ensimmäinen reseptitön laihdutuslääke rantautui Suomeen vasta vuonna 2009, eikä markkinoille ole tullut valtavaa tarjontaa näistä. Tämä markkinoille ensimmäisenä reseptittömänä tullut laihdutuslääke oli uusi laihdutuslääke Alli.

Lähinnä pääsyynä vähäiseen tarjontaan on EU:n määrittämät tiukat vaatimukset siitä, millaisia lääkkeitä saa myydä ja millaisilla edellytyksillä. Käsikauppatavaran kanssa ollaan erittäin varovaisia juuri siksi, että niiden asiakaskunnan tietämystä ei pystytä aina apteekeissa riittävästi ohjeistamaan, ja tällöin nostetaan apteekkareiden asemaa lääkkeiden oikean käytön saavuttamiseksi.

Kovin monet jo toimivat lääkeyritykset eivät ole nähneet kenties näissä riittävän suurta markkinarakoa, tai riittävän vakaata kysyntää, jotta olisivat tarjonneet enemmän laihdutuslääkkeitä markkinoille. Myöskään reseptillä saatavia laihdutuslääkkeitä ei ole Suomessa kuin muutamia, joten valikoima on niukkaa. Eniten näitä on tarjolla erilaisina luontaistuotteina. Apteekin hyllyistä reseptittömiä laihdutuslääkkeitä on saatavilla edelleen vain yksi.

Lääketehtaat kuitenkin tahtovat nykyisin siirtää mahdollisimman paljon lääkkeitä "käsikauppoihin", eli reseptittömiksi. Sillä saralla tämä oli melko suuri läpimurto. Kuitenkin on huomattava, että vailla ohjeita tai tietämystä ei näitä lääkkeitä kannata käyttää, vaikka ne ovatkin tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Varsinkin suuren laihdutuksen ollessa kyseessä, kannattaa aina keskustella lääkärin kanssa siitä mikä on juuri sinulle paras laihdutuslääke.

Mitä laihdutustuotteita saa ilman reseptiä?

Sitä on mahdoton sanoa mikä on yhdelle ihmiselle se paras laihdutuslääke. Lääkkeet ovat lähes poikkeuksetta tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Lääkkeet ovat tarkoitettu aina monipuolisen, terveellisen ruokavalion ja liikunnan tueksi. Pelkällä lääkkeiden ottamisella ei laihdutuksessa varmasti saa toivottuja tuloksia.

Suomessa on tarjolla esimerkiksi edellä mainittu apteekeista ilman reseptiä saatava Alli -laihdutuslääke, sekä luontaistuotekaupoista löydettävä 30 days laihdutuslääke. Luontaistuotekaupoissa on myös saatavilla muita laihduttamista tukevia lääkkeitä, mutta näiden toiminnasta ei ole selviä tutkimustuloksia. Alli on edelleen toistaiseksi ainut Suomessa saatava laihdutuslääke ilman reseptiä.

Laihdutuslääke Alli estää rasvan imeytymistä. Sen teho perustuu siis täysin orilistaattiin, jota tuotteesta löytyykin 60mg. Myös reseptillä myytävät laihdutuslääkkeet sisältävät orilistaattia, mutta yleensä huomattavasti suurempia määriä.

30 days -laihdutuslääke on ollut kovassa kokeilussa, ja sitä saa ostettua erilaisista luontaistuotemyymälöistä. 30 days on siis kokonaan luonnontuote. 30 days on kapselimuotoinen, ja päiväannostus on n. 4 kapselia päivässä. 30 days laihdutuslääke on tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön.

On myös muistettava, että apteekkarit voivat kieltäytyä myymästä laihdutuslääkkeitä ihmisille, jotka eivät ulkoisesti näytä olevan niiden tarpeessa, tai epäilevät muusta syystä niiden soveltuvuutta ostajalle / mahdolliselle käyttäjälle.

Mistä reseptittömiä laihdutuslääkkeitä?

Reseptittömiä laihdutuslääkkeitä saa ostettua kaikkein varminten hyvin varustelluista apteekeista sekä luontaistuotekaupoista. Tarjontaa ja vaihtoehtoja ei ole paljon, mutta osaan kaupoista ja apteekeista saa myös tilattua haluamaansa tuotetta sen ollessa loppu tai poistunut valikoimasta. Reseptilääkkeet saa aina tilattua.

Nykyaikaisen uudistuneen trendin mukaan voit myös tietenkin tilata kätevästi laihdutuslääkkeet netistä. Googlaamalla ja erilaisia verkkosivuja selaamalla netistä löytyy moniakin sivustoja, joiden sivuilta on mahdollista tilata laihdutuslääkkeet ilman reseptiä. Laihdutuslääkkeiden tilaaminen netistä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka nolostuvat tai häpeävät hakea näitä lääkkeitä apteekeista tai muista kaupoista, vaikka sellaiseen ei varmasti ole mitään syytä.

Lääkkeet ovat edullisia netissä

Laihdutuslääkkeet ovat melko keskihintaisia lääkkeitä, mutta niiden teholta tulee myös hinta-laatu -suhteeltaan odottaakin tuloksia. Kaikkein varminta on aina hankkia lääkeresepti, sillä reseptillä saatavat laihdutuslääkkeet ovat lähes poikkeuksetta tehokkaampia kuin reseptittömät (perustuu vaikuttavan aineen määrään käsikauppatavarassa). Normaali hinta kuukausittain käytettävälle ilman reseptiä saatavalle laihdutuslääkkeelle on n. 30-60€. Hinnat voivat vaihdella tuotteiden, pakkauskokojen ja apteekkien kesken.

Helppo tapa laihtua

Laihdutuspillerit | Laihdutusvalmisteet | Laihdutuslääkkeet ilman reseptiä | Laihdutusvinkkejä | Laihdutuslääkkeet