Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 10

Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 11
Laihdutuslääkkeet reseptillä
Laihdutuspillerit
Laihdutuspilleri joka toimii
Laihdutusvalmisteet
Tuotteet ja juomat
Laihdutusvinkkejä
Nopeat vinkit laihduttamiseen

Laihdutuslääkkeet reseptillä

Laihdutukseen on olemassa monia erilaisia prosessia tukevia valmisteita, ja niitä tulee markkinoille suuren kysynnän siivittämänä jatkuvasti lisää. Suosio kasvaa jatkuvasti elämäntapojen muututtua kiireellisemmiksi, ruokaa ei ehditä laittaa, eikä syödä oikealla tavalla. Liikalihavuus alkaa olemaan suurena ongelmana monissa maissa ympäri maailmaa. Niinpä laihdutuksen mahdollistamiseksi on keksitty erilaisia tukimuotoja, alkuperäisenä käytetyistä yrteistä aina nykyaikaisiin laihdutuspillereihin ja / tai erilaisia lääkeaineita sisältäviin laihdutuslääkkeisiin.

Laihdutuslääkkeitä on saatavilla reseptillä ja ilman reseptiä. Osa tuotteista on täysin luonnontuotteita, ja osassa tuotteista on myös lääkeaineita. Luonnollisesti ilman reseptiä saatavissa laihdutuslääkkeissä on myös vähemmän lääkeaineita kuin reseptituotteissa.

Laihdutuslääkkeitä valitessasi kannattaa keskustella ensin lääkärisi kanssa, ja kokeilemalla selviää parhaiten juuri sinulle sopivin lääke. Kannattaa myös muistaa, että reseptilläkään saadut laihdutuslääkkeet eivät ole ihmelääkkeitä, vaan laihdutus vaatii toimiakseen tehokkaasti myös säännöllisen, terveellisen ruokavalion, sekä liikuntaa mahdollisuuksien mukaan.

Vähentävät ruokahalua ja nopeuttavat aineenvaihduntaa

Laihdutuslääkkeet toimivat pääasiallisesti vähentäen ruokahalua, estäen rasvan imeytymistä ja / tai nopeuttaen aineenvaihduntaa. Useimmiten laihdutuslääkkeet toimivat esimerkiksi ihmisen hikoilun kautta, ja näin ollen kuluttavat energiaa. Ruokahalua vähentävät laihdutuslääkkeet on myös pitkään korvattu erilaisilla ruokahalua vähentävillä muilla aineilla. Tavallisimmat reseptillä saatavat laihdutuslääkkeet estävät lähes poikkeuksetta pääasiallisesti rasvan imeytymistä, kun taas luonnonlääkkeet puolestaan lähes poikkeuksetta toimivat ruokahalua vähentäen.

Laihdutuslääkkeet, joita Suomen markkinoilla on, ovat yleensä turvallisia, eikä niiden käyttö aiheuta kummempia sivuoireita. Kuitenkin laihdutuslääkkeitä kannattaa aina käyttää vain yhtä merkkiä kerrallaan, sekä noudattaa paketeissa lukevia annostusohjeita. Niitä ei tule missään nimessä ylittää - lääkkeen suuri annostus ei tee lääkkeestä tehokkaampaa, eikä se paranna tuloksia. Mikäli laihdutus on ajankohtaista, ja halutaan saada onnistuneita tuloksia, tulee myös muistaa muuttaa elämäntavat ja normit saadakseen laihdutuksesta tehokasta. Laihdutuslääkkeet reseptillä ja ilman reseptiä toimivat apuna painon pudotuksessa.

Xenical & Reductil

Suomessa laihdutuslääkkeiden käyttö on vielä melko lasten kengissä. Suomessa on vain muutamia reseptillä saatavia laihdutuslääkkeitä. Yleisimmät näistä ovat laihdutuslääke Xenical ja laihdutuslääke Reductil.

Laihdutuslääke Xenical toimii rasvan imeytymistä estäen. Vaikuttavana ainesosana tässä on orlistaatti, jota on tutkittu maailmalla laajasti jo pidemmän aikaa. Orlistaatti estää rasvaa pilkkovan lipaasi-entsyymin toimintaa. Tällä lääkkeellä ei ole sivu- tai haittavaikutuksia (poislukien mahdolliset allergiat) sillä orlistaatti ei imeydy lainkaan elimistöön, vaan rasva poistuu elimistöstä luonnollisesti. Xenical sopii niin diabeetikoille kuin verenpainetaudista kärsiville.

Laihdutuslääke Reductil :ssa vaikuttavana aineena on sibutramiini, joka on maailmalla varsin yleisesti käytetty aine laihdutuslääkkeissä. Sibutramiinia onkin jo kauan käytetty estäen painon pudotuksen ns. jojo -tapahtumaa, eli painon nousua pian takaisin alkuperäiseen laihdutuksen lähdettyä käyntiin. Sibutramiinin käytöstä on olemassa tieteellisiä tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet pitkällä aikavälillä käytettynä jopa moninkertaisen eron normaaleihin tuloksiin. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että laihdutuslääkkeenä Reductilia käytettäessä paino vähenee erityisesti vyötärön seudulta. Tämä on vaihtoehdoltaan paras laihdutuslääke niille, jotka kärsivät makeannälästä tai liiallisesta syöpöttelystä myös laihdutuksen aikana. Vaikuttava ainesosa sibutramiini nimittäin lisää kylläisyyden tunnetta, vähentää ruokahalua, ja edesauttaa samalla aineenvaihduntaa. Tuote sopii hyvin myös diabeteksesta kärsiville. Reductilia ei kuitenkaan voi suositella mikäli ihmisellä on hyvin korkea verenpaine, sillä lääke saattaa aiheuttaa sivuvaikutuksena lievää verenpaineen nousua. Tämän lisäksi sivuoireina on huomattu ainoastaan suun kuivumista ja mahdollisia ajoittaisia vatsakipuja, jotka ovat muutoinkin yleisiä laihduttaessa ja laihdutuslääkkeitä käytettäessä.

Useimmat lääkäreistä kirjoittavat tarpeen mukaan reseptejä melko helpostikin, eivätkä reseptillä saatavat laihdutuslääkkeet yleensä ole äärimmäisen vahvoja, joten niitä uskaltaa myydä helpostikin. Viime vuosina vaihtoehdoksi on kuitenkin tullut ilman reseptiä saatavat laihdutuslääkkeet.

Laihdutuspillerit | Laihdutusvalmisteet | Laihdutuslääkkeet ilman reseptiä | Laihdutusvinkkejä | Laihdutuslääkkeet