Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 10

Warning: Use of undefined constant arg1 - assumed 'arg1' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/uno5962/public_html/index.php on line 11
Laihdutusvalmisteet- Parhaat luontaistuotteet ja juomat
Laihdutuspillerit
Laihdutuspilleri joka toimii
Laihdutusvalmisteet
Tuotteet ja juomat
Laihdutusvinkkejä
Nopeat vinkit laihduttamiseen

Laihdutusvalmisteet - Mikä sopii minulle?

Erilaisten kuntolaitteiden lisäksi viime vuosina on Suomeenkin rantautunut uudet tuulet laihdutuksen maailmassa, nimittäin erilaiset laihdutusvalmisteet. Yksittäinen tai useampi laihdutusvalmiste voi toimia hyvin tukena laihdutuksen aloittamisessa, sekä tuloksien tasapainottamisessa. Paras laihdutusvalmiste löytyy ensin tutkimalla vaihtoehtoja, ja tämän jälkeen vain puhtaasti kokeilemalla. Vaikka monia laihdutusvalmisteita onkin tutkittu tieteellisestikin, ei niiden toiminta aina eri ihmisillä on yhtenevää.

Laihdutusvalmisteet ovat laaja käsite, ja itse valmisteita on olemassa useita erilaisia. Tutkimustuloksienkaan valossa on mahdotonta sanoa yksioikoisesti mikä markkinoilla olevista tuotteista on paras laihdutusvalmiste. Perinpohjainen tutustuminen kiinnostavimmalta kuulostavaan tuotteeseen siis kannattaa. Myös tuloksien ja käyttäjäkokemuksien vertailu on suuri osa valintojen tekoa. Monia laihdutusvalmisteita voi myös käyttää yhtäaikaisesti. Tällaisissa tapauksissa niiden yhteensopivuus kannattaa kuitenkin aina varmistaa laihdutusvalmisteen myyjältä tai lääkäriltäsi.

On myös muistettava, että kaikki laihdutusvalmisteet ovat tarkoitettu laihdutuksen tukemiseen. Pääasiallinen perusta laihdutuksessa on aina tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio yhdistettynä mielekkääseen, tehokkaaseen ja säännölliseen liikuntaan.

Laihdutuslääkkeistä apua laihtumiseen

Laihdutustuotteet ovat vallanneet markkinoita, ja niiden mukana on tullut myös erilaisia laihdutuslääkkeitä ja -pillereitä. Laihdutuslääkkeet toimivat yleensä joko vilkastaen aineenvaihduntaa tai vähentäen ruokahalua. Lääkkeelliset laihdutusvalmisteet saattavat olla epäsopivia esimerkiksi huomattavan korkeasta verenpaineesta kärsiville tai vain pientä painonhallintaa tavoitteleville. Tämä kannattaa ottaa huomioon ja tarkistaa myös oma terveydentila ennen laihdutusvalmisteiden käytön aloittamista.

Suomalaiset markkinat on kiilannut vuonna 2009 ensimmäisenä reseptivapaana laihdutuslääkkeenä markkinoille tullut Alli -laihdutusvalmiste. Alli tuotetta voi tilata netistä ja sitä on saatavilla myös apteekeista. Suomesta on saatavilla myös muutamaa reseptivalmisteista laihdutuslääkettä.

Laihdutuslääkkeitä on kuitenkin Suomesta saatavilla vain muutamia merkkejä. Tästä syystä moni suomalainen onkin päätynyt tilamaan laihdutusvalmisteet ulkomailta. Suomessa erittäin suosittu laihdutuslääke on norjalainen h.o.p.e laihdutustuote. H.o.p.e laihdutustuote on tilattavissa erilaisista Internet-kaupoista. Laihdutuslääkkeiden vertailu kuitenkin kannattaa, niin Suomen kuin eri maidenkin tarjonnan välillä, jotta pystyt selvittämään mikä on juuri sinulle paras laihdutusvalmiste.

Luontaistuotteet lääkkeitä parempia

Myös luontaistuoteketjut ovat huomanneet markkinat, ja tarjonneet vaihtoehdoksi myös luonnolliset laihdutusvalmisteet. Suosituimpiin luonnontuotteisiin kuuluu vihreä tee ja 30 days -laihdutusvalmiste. Näitä on saatavilla erilaisista nettikaupoista ja tietenkin luontaistuotemyymälöistä.

Luonnontuotteet tarjoavat myös useita muita erilaisia ja eri sisältöisiä. Kannattaa selvittää kunkin ainesosan terveydellinen ja laihdutusta edistävä vaikutus, ja seurata valmisteen kokeilijoiden mielipiteitä. Näitä, sekä omia tarpeitasi vertaamalla voit miettiä mikä laihdutustuote sopisi itsellesi parhaiten.

Laihdutusjuomat edesauttavat painonpudotusta

Laihdutusjuoma on vielä hieman tuntematon käsite, ja sinällään harhaanjohtava. Juomahan ei itsessään laihduta, vaan edesauttaa laihduttamista osana muuta laihdutusprosessia. Erilaiset dieettijuomat ovat tulleet ruokien korvikkeeksi, ja paikkaamaan esimerkiksi puuttuvaa ateriaa.

Pisimpään tunnettuna laihdutusjuomana toimii vihreä tee. Vihreän teen laihdutusvaikutukset on tutkittu ja todistettu tieteellisesti. Vihreä tee auttaa elimistöä polttamaan kaloreita nopeammin. Tämä saa aikaiseksi kofeiinin ja katekiiniaineiden yhteisvaikutus, eli lyhennettynä vihreä tee vilkastaa aineenvaihduntaa. Vihreä tee on käytetty laihdutusvalmiste ympäri maailmaa, ja sitä on saatavilla myös tabletteina ravintolisänä. Terveysvaikutustensa vuoksi vihreä tee on suosittua, ja monien mielestä jopa paras laihdutusvalmiste, sillä sen nauttiminen on joka tapauksessa terveellistä ja edistää kehon hyvinvointia.

Laihdutustuotteilla ei ole sivuvaikutuksia

Laihdutusvalmisteet sisältävät usein melko vähän lääkeaineita, joten niillä ei yleensä ole suuremmin sivuvaikutuksiakaan. Laihdutustuotteet sisältävä paketti on yleensä paras paikka etsiä mahdollisia laihdutusvalmisteella jo ennestään havaittuja sivuoireita. Mikäli käytät useaa laihdutusvalmistetta saman aikaisesti, kannattaa mahdollisten allergioiden vuoksi niiden aloittaminen porrastaa esimerkiksi kuukausittain. Tällöin voit seurata omasta voinnistasi, tekeekö joku laihdutusvalmiste olosi huonommaksi, tai onko sen käytön aloittamisesta seurannut mahdollisesti muita sivuoireita.

Muista myös

Laihdutuspillerit | Laihdutusvalmisteet | Laihdutuslääkkeet ilman reseptiä | Laihdutusvinkkejä | Laihdutuslääkkeet